Theo Terdu zorgt voor een totaal andere kijk op het ontstaan en oplossen van conflicten

Elk conflict heeft twee kanten. Een bedreiging, waartegen je zo snel mogelijk "Goodby" wil zeggen of een nieuwe kans, waardoor je achteraf kan zeggen "Goodbye" conflict. Een conflict krijg je niet voor niets. Het heeft je iets te zeggen en meestal zit er een nieuwe kans in. Geluk en succes hangen samen met een leven dat vrij is van innerlijke conflicten. Theo laat je uit zijn eigen ervaring en aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe een innerlijk conflict je kan verscheuren, fysiek en mentaal sloopt en hoe je daarmee moet omgaan.

Veelgeboekte presentaties

Breng een ode aan je conflict

Hoe kan je je een ode aan jouw conflict brengen terwijl je dit haat en het je van binnen opvreet? Theo Terdu laat je zien dat je een conflict nooit zomaar krijgt en dat het juist een nieuwe kans biedt.

Het reptielenbrein in actie

Een deel van het menselijk brein is er de oorzaak van dat er sinds mensenheugenis conflicten zijn. In deze presentatie reikt Theo Terdu de tools aan hoe je een conflict herkent, voorkomt en oplost.

Een conflictvrije werkvloer?

Geen utopie maar werkelijkheid. De verandering van me too naar we too zorgt voor een conflictvrije werkvloer. De durf om conflictvrije zone's in je bedrijf te maken zijn hiervoor de sleutel.

Conflicten in de circulaire economie

Er staan ons bizarre, nieuwe conflicten te wachten waarvoor geen oplossingen zijn in het huidige systeem. Hoe je als bedrijf daar mee om moet gaan is het onderwerp van deze presentatie.

Bankripped: "de slagers" van de bank

Bijzonder Beheer is de schrik van elke ondernemer. Er niet bang voor zijn, jezelf wapenen tegen deze angst en weten hoe je het er je voordeel mee kan doen zijn de basis van deze presentatie.

Van "lijden" naar "leiden"

Elke vorm van tegenslag wordt veroorzaakt door een innerlijk conflict. Hoe je dit herkent en overwint staat centraal in deze bijzondere presentatie, die je van verliezer een overwinnaar maakt.

Hieronder lees je vier redenen waarom evenementenbureaus, bedrijven, instellingen en andere partijen mij inhuren.

  • Mijn presentaties hebben impact op leven en werk
  • Mijn presentaties zijn gebaseerd op concrete feiten en voorbeelden uit het echte leven.
  • Ik ben niet somber, maar ook niet hinderlijk optimistisch
  • Ik zal mijn presentatie zoveel mogelijk aan uw specifieke behoeften aanpassen

Video's