Met het oog van de Conflictloog


Theo Terdu is tot het inzicht gekomen dat heel veel conflicten een weerspiegeling zijn van een probleem met jezelf en dat, dat de rede is dat mensen met de ene na de andere juridische procedure te maken krijgen. Als Conflictoloog beschouwt hij het als zijn missie om bij te dragen aan een betere wereld door conflicten te voorkomen en al deze zich aandienen om te buigen naar nieuwe kansen.

GRATIS DOWNLOAD

BANKRIPPED


De kans dat je als ondernemer te maken krijgt met de afdeling Bijzonder Beheer van de bank is, ongeacht dat het beter gaat met de economie, nog steeds substantieel. De meeste ondernemers die in zwaar weer verkeren hebben het spookbeeld dat zij te maken krijgen met de ‘slagers van de bank’.

GRATIS DOWNLOAD

IK OVERWIN


In “IK OVERWIN” laat Theo Terdu zien dat, wanneer je tegenslag gaat zien als een zegen in plaats van een vloek, je er ontzettend veel voor terugkrijgt. Door liefde kun je elke tegenslag (in welke vorm dan ook) overwinnen en kun je deze omzetten in een bijzondere kracht. Hij noem dat zelfkracht.

ZIT JE MET EEN ZOA?


Dit boek neemt u mee op een ontdekkingsreis naar de geheimen van succesvol ondernemen. In dit boek worden geen dure woorden gebruikt of ingewikkelde theorieën beschreven. Het is met name een praktisch boek.