Bent u op zoek naar een boek voor ondernemers in gewone taal?

BankRipped

De kans dat je als ondernemer te maken krijgt met de afdeling Bijzonder Beheer van de bank is, ongeacht dat het beter gaat met de economie, nog steeds substantieel. De meeste ondernemers die in zwaar weer verkeren hebben het spookbeeld dat zij te maken krijgen met de ‘slagers van de bank’.

Ik overwin

In “IK OVERWIN” laat Theo Terdu zien dat, wanneer je tegenslag gaat zien als een zegen in plaats van een vloek, je er ontzettend veel voor terugkrijgt. Door liefde kun je elke tegenslag (in welke vorm dan ook) overwinnen en kun je deze omzetten in een bijzondere kracht. Theo noemt dat zelfkracht. Zijn boek “IK OVERWIN” legt uit welke key’s je nodig hebt om bij je zelfkracht uit te komen en hoe je die inzet om succes en geluk te creëren.

Zit je met een zoa?

Dit boek neemt u mee op een ontdekkingsreis naar de geheimen van succesvol ondernemen. U maakt kennis met nieuwe technieken die u direct kunt toepassen. Deze worden geïllustreerd door echte casussen die de auteur in de praktijk heeft behandeld. In dit boek worden geen dure woorden gebruikt of ingewikkelde theorieën beschreven. Het is een praktisch boek, vanuit het hart geschreven van ondernemer tot ondernemer. U zult versteld staan van de effecten op u en uw bedrijf!