MIJN VISIE

Elk probleem heeft twee kanten. Een bedreiging en een kans. Ik werk niet vanuit de bedreiging, maar ik zoek naar nieuwe kansen. Daarvoor gebruik ik mijn bijzondere kracht van inventiviteit. Het is uiteindelijk die inventiviteit die zorgt voor die éne baanbrekende oplossing waar niemand aan had gedacht. Het is inventiviteit die complexe problemen en grote conflicten kan ombuigen in nieuwe kansen. Daardoor kan ik een wereld van verschil maken.

MIJN MISSIE

Het is mijn missie om op een heel andere manier met conflicten om te gaan en daardoor nieuwe kansen te creëren. Dat doe ik door onconventioneel, op topniveau en héél persoonlijk conflicten en zakelijke trauma’s op te lossen. Dit typeert mijn werkwijze. Duurzame en buitengewone oplossingen creëren, met een niet alledaagse aanpak én met focus op nieuwe kansen en rendement. Niet als trucje, maar elke keer weer. Expertise, jarenlange ervaring, daadkracht en met name de buitengewone wil om ondernemers een betere toekomst te bieden is de kern van mijn mentaliteit en daar mag u mij altijd op aanspreken.

MIJN BELOFTE

Ik beloof geen gouden bergen. Ik doe meer dan mijn uiterste best om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Ik zeg u toe om u eerlijke en transparante adviezen te geven. Ik garandeer u een integere en hoogst persoonlijke aanpak. Ik sta naast u en niet boven u. Ik ben kritisch en met name op mijzelf. U kunt rekenen op een opmerkelijke aanpak, waardoor niet alleen kansen worden gecreëerd, maar waarmee ze ook worden verzilverd.