Theo Terdu Spreker

"Ik heb een boodschap voor de wereld! Jij zal binnen no-time jouw tegenslag overwinnen en geluk hebben."

Hoe je toch kan overwinnen en geluk kan vinden

Door de dagelijkse pijn die ik heb en het verdriet dat ik heb omdat ik niet met mijn kinderen kan spelen zoals een vader dat normaal doet; het verdriet en de pijn die ik voel als mijn dochtertje van 6 zegt: "papa ik hou zoveel van jou, je gaat toch niet dood hè"; de pijn die ik voelde toen ik de ambulance werd ingedragen en mijn zoontje van 9  helemaal in paniek was; het verdriet dat ik voel als ik op straat wordt nagekeken omdat ik krom gegroeid ben. De weerzin van het leven dat mij steeds toelacht.

En toch ben ik gelukkig, toch heb ik succes in wat ik doe, toch houden er mensen van mij om wie ik ben. Ik heb de kracht ontdekt waardoor dat kan. Met die kracht laat ik je kennismaken en ik laat je ontdekken dat het niet jouw verstand is dat jou succes brengt maar dat jouw superkracht in jouw hart zit en dat the power of love het grote geheim is dat jouw leven direct kan veranderen.

Onderwerpen

Van lijden naar leiden
Overwin je tegenslag
Jij bent verantwoordelijk voor jouw geluk

Jij bepaalt jouw succes
Volg altijd je hart, want dat klopt
Niets is onmogelijk

Recensies

“Zeer boeiend en inspirerend. Wat een enorme power gaat er van deze avond uit!”

“Ik heb de belangrijkste tip van deze lezing opgepakt en stond perplex van het directe effect.”

“Door deel te nemen aan een lezing van Theo Terdu kreeg ik een spiegel voorgezet. Alleen dat al was super waardevol.”

“Ik werd stil van binnen toen ik het levensverhaal van Theo Terdu hoorde. Wat een enorme power straalt dat uit en wat een schitterend voorbeeld voor als je tegenslag hebt.”

Boekingen

Voor informatie over boekingen, prijzen en het checken van mijn beschikbaarheid kun je rechtsreeks contact met mij opnemen of de onderstaande link naar de Speakers Academy gebruiken.

+31 (0) 6 468 785 66
info@theoterdu.com