BankRipped

De kans dat je als ondernemer te maken krijgt met de afdeling Bijzonder Beheer van de bank is, ongeacht dat het beter gaat met de economie, nog steeds substantieel. De meeste ondernemers die in zwaar weer verkeren hebben het spookbeeld dat zij te maken krijgen met de ‘slagers van de bank’.

In Bankripped komt Theo Terdu, die bekend staat als expert in zakelijke crisissen en conflicten, met verrassende onthullingen, die zowel banken als ondernemers nieuwe inzichten geven over de zin en onzin van Bijzonder Beheer.

Dit boek, dat niet geschikt is voor bankmensen met lange tenen, accountants met een zwak hart en adviseurs met een slecht geweten, geeft iedereen die (beroepshalve) te maken heeft of krijgt met Bijzonder Beheer nieuwe tools en argumenten om Bijzonder Beheer niet te ervaren als een oordeel maar als een voordeel.

Direct bestellen via GALILEE (uitgever)

          

Ik overwin

Jij maakt zelf de keuze tussen winnen of verliezen, tussen lijden of leiden

Hoe zou jij je voelen als je in de kracht van je leven staat, een jong gezin hebt, net een eigen bedrijf bent gestart en te horen krijgt dat je een chronische ziekte hebt, waardoor je binnen no-time invalide kan worden en in een rolstoel terecht komt?

Het overkwam Theo!

In “IK OVERWIN” laat hij zien dat, wanneer je tegenslag gaat zien als een zegen in plaats van een vloek, je er ontzettend veel voor terugkrijgt. Door liefde kun je elke tegenslag (in welke vorm dan ook) overwinnen en kun je deze omzetten in een bijzondere kracht. Theo noemt dat zelfkracht. Zijn boek “IK OVERWIN” legt uit welke key’s je nodig hebt om bij je zelfkracht uit te komen en hoe je die inzet om succes en geluk te creëren.

Bestel Ik overwin via:

  

Zit je met een ZOA? (Zakelijk Onoplosbare Aandoening)

Elke ondernemer droomt van succes. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Succesvol ondernemen wordt steeds ingewikkelder en het hele ondernemersklimaat is aan het veranderen.

Veelgestelde vragen zijn:
– Waarom is de ene ondernemer succesvol en de andere niet?
– Wat moet ik doen om ‘raak’ te ondernemen?
– Waar zitten voor mij de valkuilen?
– Wat moet ik doen als het niet goed gaat met mijn bedrijf? Etc…

Dit boek neemt u mee op een ontdekkingsreis naar de geheimen van succesvol ondernemen. U maakt kennis met nieuwe technieken die u direct kunt toepassen. Deze worden geïllustreerd door echte casussen die de auteur in de praktijk heeft behandeld.

In dit boek worden geen dure woorden gebruikt of ingewikkelde theorieën beschreven. Het is een praktisch boek, vanuit het hart geschreven van ondernemer tot ondernemer. U zult versteld staan van de effecten op u en uw bedrijf!

Bestel Zit je met een ZOA? via: