Ik kan ongekende mogelijkheden creëren door mijn kracht van inventiviteit.

De harmonie herstellen, wat er ook gebeurt

Conflicten zijn van alle tijden, en conflictmanagement daarom ook. Onze grootste uitdaging is om te zorgen dat conflicten worden voorkomen. 

Wanneer u onverhoopt in een conflict belandt, helpen wij u bij het beoordelen van uw kansen en risico’s. Wij zoeken met u naar een oplossing die constructief is en het best bij uw organisatie past en helpen u om deze oplossing te realiseren. Dat doen wij op een niet alledaagse en bijzondere manier. 

Wij kijken niet alleen naar de juridische aspecten maar beoordelen een conflict vanuit de psychologie, sociologie, economie en het recht. Daardoor kunnen wij de kansen (in plaats van de bedreigingen) die een conflict u biedt in kaart brengen en van daaruit een oplossing creëren. Dat is de kern van een nieuwe vorm van conflictmanagement, namelijk conflictologie.

Wij verliezen echter nooit uit het oog dat winnen niet altijd het belangrijkst is. Het gaat erom wat vanuit commercieel oogpunt de beste oplossing is voor uw organisatie en hoe u uw kansen kunt vergroten.