Ontdek een totaal andere kijk op het ontstaan en oplossen van conflicten

Ontdek een totaal andere kijk op het ontstaan en oplossen van conflicten

Zakelijk succes en persoonlijk geluk hangen nauw samen met een leven dat vrij is van (innerlijke) conflicten. Theo Terdu laat je uit eigen ervaring en aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe een conflict je kan verscheuren, fysiek en mentaal kan slopen en hoe je daarmee moet omgaan, zodat je hier niet aan ten onder gaat.

Veelgeboekte keynote's

MASTERCLASS: GOODBY(E) CONFLICT

Elk conflict heeft twee kanten. Een bedreiging, waartegen je zo snel mogelijk "Goodbye" wil zeggen of een nieuwe kans, waardoor je achteraf kan zeggen "Goodby" conflict.

REPTIELENBREIN IN ACTIE

Een deel van het menselijk brein is er de oorzaak van dat er sinds mensenheugenis conflicten zijn. In deze presentatie reikt Theo Terdu de tools aan hoe je een conflict herkent, voorkomt en oplost.

ME TOO WORDT WE TOO

Geen utopie maar werkelijkheid. De verandering van me too naar we too zorgt voor een conflictvrije werkvloer. De durf om conflictvrije zone's in je bedrijf te maken zijn hiervoor de sleutel.

VAN LIJDEN NAAR LEIDEN

Elke vorm van tegenslag wordt veroorzaakt door een innerlijk conflict. Hoe je dit herkent en overwint staat centraal in deze bijzondere presentatie, die je van verliezer een overwinnaar maakt.

Hieronder lees je vier redenen waarom evenementenbureaus, bedrijven, instellingen en andere partijen hem inhuren.

  • Zijn presentaties hebben impact op leven en werk
  • Zijn presentaties zijn gebaseerd op concrete feiten en voorbeelden uit het echte leven.
  • Hij is niet somber, maar ook niet hinderlijk optimistisch
  • Hij zal zijn presentatie zoveel mogelijk aan uw specifieke behoeften aanpassen