Ik praat in Zembla (Vara/BNN) over de problematiek rond de iPad scholen


Ruzie in de Kleinstesoepfabriek

Versteeg heeft na enkele gesprekken in overleg met zijn advocaat besloten af te zien van verder commentaar. Hij verwijst naar Theo Terdu, ‘conflictoloog’, gespecialiseerd in het oplossen van onoplosbare conflicten, die naast een curator een rol kreeg in het scheidingsproces.


Lees meer

Ondernemers Markthal woest op eigenaar Klépierre vanwege muizen

Winkeliers in de Rotterdamse Markthal zijn woest op de Franse eigenaar Klépierre. De ondernemers klagen over ongedierte, instortende vloeren, hitte, tocht en stankoverlast door een overlopende riolering. Zij vinden dat Klépierre die problemen moet oplossen, maar het vastgoedbedrijf legt de verantwoordelijkheid deels bij de ondernemers.


Lees meer

Geplaagde Markthal wil terug naar af.

Het gaat niet goed met de Rotterdamse Markthal. Hoewel jaarlijks acht miljoen mensen het opvallende gebouw bij Blaak bezoeken, hebben ondernemers in de hal de grootste moeite het hoofd boven water te houden. Daarom moet het concept op de schop: minder toeristen en meer Rotterdammers, minder frituur en meer verse waren.


Lees meer

Markthal-ruzie bereikt nieuw kookpunt

Ondernemersvereniging MHOV van de Rotterdamse Markthal heeft alle gesprekken met eigenaar Klépierre opgeschort. ‘Het overleg zit muurvast en de problemen blijven zich opstapelen’, schrijft de vereniging volgens het FD in een brief naar de winkeliers.


Lees meer

Taartenwinkel.nl krijgt kwart miljoen schadevergoeding

Een bakker is veroordeeld tot het betalen van 250 duizend euro aan de eigenaar van Taartenwinkel.nl. Bakkerij Dam verkocht ook taarten aan concurrenten van Taartenwinkel, terwijl er sprake was van een exclusieve samenwerking.


Lees meer

Voorlopig nog geen iPad-onderwijs op basisschool Lodijke in Bergen op Zoom

Onderzoekscommissie bezorgd: landelijke organisaties rond 04NT zijn geen betrouwbare partner voor de school op de Bergse Plaat.


Lees meer

De iPadschool

Zembla onderzoekt de onderwijsmethode van Maurice de Hond.


Lees meer

BNR The Friday Move radio interview

Theo Terdu stichting de gedupeerden op BNR The Friday Move radio interview


Lees meer

BNR interview imago bijzonder beheer

BNR interview, waar Theo Terdu aan de hand van zijn boek BankRipped uitleg geeft over het huidige imago van Bijzonder Beheer.


Lees meer

Online vervoersbedrijf Tinker wankelt na schuld van 2,5 miljoen euro

Er is een crisismanager (Theo Terdu uit Capelle aan den IJssel ) aangesteld die een faillissement probeert af te wenden ondanks een schuld van 2,5 miljoen euro. Een onafhankelijke commissie gaat onderzoek doen naar de bedrijfsvoering van Tinker. De certificaathouders die Terdu hebben aangesteld hebben naar eigen zeggen signalen opgevangen van al dan niet opzettelijk wanbeleid, meldt Taxipro.nl.


Lees meer

Appelboer met kiespijn

Piet van der Grift (59) zit op het terras achter zijn boerderij in Nieuwegein, omgeven door rijen appelbomen. „Ik betaal Deutsche Bank geen cent”, zegt de op één na grootste fruitteler van Nederland. Honderd hectare. Vijf miljoen kilo appels en peren per jaar. Hij voelt zich belazerd door de bank, die hem in 2011 nog met open armen had ontvangen.


Lees meer