• Geen enkel financieel probleem is ons te dol

Complexe financieringsvraagstukken

Bij een onderneming hoort meestal ook kapitaal. Om controle te houden over de koers heeft u dagelijks inzicht vanuit uw financiële functie nodig. Wij ondersteunen u bij het structureren van (her) financiering van uw bedrijf. Dit doen wij door uw financiële functie af te stemmen op uw ondernemingsstrategie en het efficiënt in te richten.

(HER) FINANCIERINGEN

Naast reguliere financieringen, metafinancieringen en asset-based oplossingen, zijn wij gespecialiseerd in het werven van risicokapitaal.

VENTURE CAPITAL

Financiering van venture capital investeerders zou de eerste stap kunnen zijn om van uw bedrijf een snel groeiend bedrijf te maken. Er zijn diverse investeerders die bereid zijn risicokapitaal te investeren. De wereld van risicokapitaal veranderd constant. Wij helpen u om alle opties te evalueren en juiste investeerders te vinden. Onze adviezen helpen om vertrouwen op te bouwen in de wereldwijde kapitaalmarkten.

PRIVATE EQUITY

Wanneer u wilt starten met beleggen, kunt u ervoor kiezen om zelf uw obligaties te kopen en te volgen. Dit kost veel tijd en is risicovol. Vooral voor een beginnende belegger kan het beleggen in obligaties lastig zijn. Beleggen in een obligatiefondsen is dan een goede uitkomst en zeker de moeite waard, zodat u bewust bent van de risico’s en u profiteert van meerdere voordelen. Er bestaan diverse obligatiefondsen. Wij geven u advies wel obligatiefonds het best bij u past.