Mensen een nieuw perspectief bieden, door tegenslag om te buigen naar succes.

Dit typeert Theo Terdu (1957), die uit eigen ervaring weet hoe je conflicten en tegenslagen moet overwinnen. Als conflictoloog staat hij voor inventiviteit, betrokkenheid, integriteit en deskundigheid. Hij is sinds 1991 betrokken bij (inter) nationale ingewikkelde conflicten en verkreeg landelijke bekendheid door zijn bijzondere visie en aanpak van spraakmakende zaken.

"Door persoonlijke tegenslagen heb ik een nieuwe kijk op het leven gekregen. Ik heb ontdekt dat tegenslag meestal begint met een innerlijk conflict en dat je uiteindelijk zelf verantwoordelijk bent en moet vechten voor je eigen geluk en succes."

- Theo Terdu

Op 36 jarige leeftijd, vader van een jong gezin, kreeg Theo de diagnose Morbus Bechterew. De Ziekte van Bechterew is een niet te genezen vorm van reuma, waarbij kraakbeen door pijnlijke ontstekingen verandert in bot. Chronische pijn en het vooruitzicht om in een rolstoel te belanden, veranderden zijn leven volledig.  Hij weigerde dit te accepteren, heeft gevochten voor zijn geluk en succes en heeft de gevolgen van deze ziekte overwonnen. Hij ontdekte hierdoor wél de rode draad in zijn leven, wat hem nu tot een vooraanstaand conflictoloog maakt, namelijk dat alle soorten van tegenslagen en conflicten beginnen met een innerlijk conflict. Hierdoor  is hij in staat om conflicten op een bijzondere manier te analyseren en wegen te vinden om ze op te lossen die niet eerder zijn opgemerkt. Het is zijn passie om de wereld te laten zien hoe je tegenslag overwint door je leven op z'n kop te zetten én hoe je de harmonie in jezelf kan herstellen, zodat je niet fysiek of mentaal aan een conflict ten onder gaat.

Zoek je een spreker die raakt en die het publiek inspireert met waardevolle inzichten over (innerlijke) conflicten, persoonlijke groei, het verbeteren van communicatie en verandering? Download de brochure of neem contact op met Speakers Academy.

Download de brochure (binnenkort verkrijgbaar)