LIFE & BUSINESS IMPROVER, AUTEUR EN MOTIVATIE SPREKER

Over Theo Terdu

LIFE & BUSINESS IMPROVER, AUTEUR EN MOTIVATIE SPREKER

Over Theo Terdu

Het is mijn missie om jou door mijn boeken en lezingen mee te nemen naar een betere toekomst waarin je alle tegenslagen in jouw persoonlijke en zakelijke leven kan overwinnen door nieuwe inzichten over je eigen kracht.

Vrijwel iedereen krijgt vroeg of laat te maken met een vorm van tegenslag. Dat kan zowel zakelijk als persoonlijk zijn of een combinatie van beiden. Het overkwam mij. Op mijn 36ste – terwijl ik een superbaan had opgegeven, net een eigen bedrijf was begonnen én een jong gezin had. De artsen constateerden een ongeneeslijke vorm van reuma. De prognose was dat ik binnen afzienbare tijd invalide zou zijn en in een rolstoel zou belanden.

Ondanks de zware tegenslag waar ik mee te maken kreeg, heb ik vanuit een bijzondere zelfkracht mijn leven toch glans gegeven. Iedereen beschikt over deze zelfkracht en kan daardoor elke vorm van tegenslag ombuigen naar succes. Ik heb geleerd dat het hebben van succes en geluk een keuze is die we zelf maken en wil iedereen helpen om deze keuze te maken.

In de praktijk


Naast Spreker en Auteur ben ik Associated Professor New Economy. Tevens ben ik verbonden aan het Corporate Risk & Strategy kantoor Partners & Terdu en ben ik lid van The New York Academy of Sciences.

Ik werk ik in de zakelijke top en ben  een unieke en onafhankelijke speler. Onafhankelijkheid zit mij in het bloed. Het bepaalt hoe ik denk en hoe ik werk: autonoom, eigenzinnig, kritisch, buiten gebaande paden, altijd op zoek naar innovatieve en baanbrekende oplossingen.

Men beschouwt mij als een autoriteit in het bedenken van oplossingen voor bijzondere problemen. Ik verkreeg landelijke bekendheid als expert Bijzonder Beheer bij reorganisaties, als dealmaker bij ingewikkelde crisissen en als conflictoloog bij complexe conflicten.

Website Partners & Terdu